Posuda za pripremu kokica Richard Bergendi PoPuP s praktičnim drškama, za izradu kokica, sklopiva posuda od silikona s poklopcem

Podijelite:
  • NIJE POTREBNO DODAVATI ULJE Ovo je ZDRAVI IZBOR, ukoliko svojim kokicama iz mikrovalne ne želite dodavati ulje. S ovom posudom za kokice imate izbor želite li dodati ulje prije ili poslije izrade, ali to NIKADA nije obvezno.
  • PRAKTIČNE DRŠKE - PoPuP posuda za kokice ima ugrađene drške tako da ne morate koristiti kuhinjske rukavice kako biste Vašu posudu izvadili iz mikrovalne. 
  • UŠTEDITE NOVAC Naša PoPuP posuda za pripremu kokica štedi Vaš novac jer za razliku od konkurencije i njihovih kokica iz vrećica pomaže očuvanju okoliša - bez neželjenog i suvišnog otpada.
  • ŠTEDITE PROSTOR - Zbog toga što je ova posuda za kokice sklopiva, imat ćete više prostora na kuhinjskim radnim površinama.
  • LAKO SE KORISTI - Naša posuda za kokice jednostavna je za uporabu, lako se čisti i skladišti, a budući da je izrađena od silikona, praktično je neuništiva. Također je pogodna i za pranje u perilici posuđa.
  • ZDRAVI IZBOR - Nema potrebe za dodavanjem ulja kako biste pripremili ukusne kokice u mikrovalnoj. Možete dodati ulje prije ili nakon izrade kokica, ali to NIKADA nije obvezno. POKLON KUTIJA!
142,00 kn
Nema na stanju
SKU
POPUP_RED
+50,00 kn Poštarina
Kliknite za punu veličinu.

Značajke:

Uz PoPuP aparat za kokice možete pripremiti zdrave i originalne domaće kokice za samo 3 minute u mikrovalnoj pećnici. Inovativno dizajnirana sklopiva posuda olakšava pohranu. Napravite zdrave prirodne kokice bez zasićenih masti. Prestanite puniti odlagališta nepotrebnim smećem i donesite doživljaj kina kući pomoću PoPuP kokica. Ova zdjela za pravljenje kokica u mikrovalnoj pećnici će oživjeti vaše iskustvo puckanja i napraviti nevjerojatno ukusne kokice za samo 3-4 minute.

Evo zašto će vam se svidjeti ovaj aparat za kokice:

• Posebne ručke

Oslobodite se korištenja rukavica za pećnicu; možete koristiti njegove ekskluzivne ručke da ga izvadite izravno iz mikrovalne pećnice i s lakoćom protresete dok začinjavate.

• Ekološki prihvatljivo

Ne proizvodi otpad poput vrećica za mikrovalnu pećnicu i pomaže u održavanju čistoće okoliša. 

• Lako se čisti

Korišteni silikon je vrlo visoke kvalitete. To je nepropusni materijal i ne dopušta bakterijama i drugim mikrobima da se lako lijepe na njega. Može se prati u perilici posuđa i lako se čisti.

Upute: 

1. Skinite poklopac posude

2. Uspite svoje kokice 

3. Posolite po svom ukusu

4. Spustite poklopac

5. Stavite posudu u mikrovalnu pećnicu

6. Postavite mikrovalnu na 2 - 4 minute (ovisno o snazi mikrovalne) 

Write Your Own Review
Pišete recenziju za:Posuda za pripremu kokica Richard Bergendi PoPuP s praktičnim drškama, za izradu kokica, sklopiva posuda od silikona s poklopcem
Što je ovo? Check this to access personnalized search result and suggestions based on your own history.
Što je ovo? Check this to accept third party transmission.
© 2010 – 2020 Beneo, s.r.o.